Duyuru

Collapse
No announcement yet.

peki en uyuz olduğunuz parça

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

peki en uyuz olduğunuz parça

slm arkadaşlar
    dinlerken speakerı parçalamak istediğiniz parçalar yokmu hiç?

mesela yıldız tilbe - bin dereden su getirsin çalarken kafayı yiyorum komaya giriyorum.

sizlerin hangi şarkılar?

yıldız tilbe 'nin sesinden tiksiniyorum...
    ayrıca bütün türk pop parçalarından nefret ederim...
    özellikle sözlerini ilkokul 3. sınıf öğrencisinin
    bile rahatça yazabildiği Foolish Casanova gibi nefret ötesi parçalar...

ne yani o zaman herkes müzik yapsın , müzik yapmak bu kadar kolay mı ? aaa... herkes karnını doyurmak için müzik yapıyor... ne hallere düştü Türkiye'm Yarabbi ?!!!

Saygılar...

Düzenleyen - Deyimci on 30/08/2003 10:28:06

Yorum

ben petek dinçözü buraya yazmaya bile gerek görmemiştim.
      onun şarkılarını (kusura bakmayın şarkı dedim) ucubelerini dinlemek işkence yaaa.
      türkçe pop yaramaz tamamda
      ee peki kayahandamı yaramaz? bence onun yeri ayrı

Düzenleyen - desolator on 30/08/2003 10:34:45

Yorum

tabiki bugün sözde şarkı söylediğini sanan folish midir nedir işte o olunca millet gerçek pop u karıştıyo bir kayahn,F.KIZILOK,ORTAÇGİL.LEMAN SAM di mi???

Yorum

Ben de sana kalpten katılıyorum neşeli.Bu ülkedeki pop anlayışı çok değişti yani eski üstat popçular dahi sönmeye başladılar.Yerlerini şarkı bile denmeyecek müzik yapan insanlara bıraktılar. Bu da Çok kötü ****.

Yorum

Kayahan abimizin yeri ayrıdır tabii... Ben senin bahsettiklerine pop demiyorum neseli.... Pop kelimesini genellikle " işe yaramaz nota silsilesi " olarak kullanırım... Kayahan , Fikret ve Cem babamız , Leman Sultan gibilerinin yaptıkları müziğe " Türkçe müzik " diyorum ben kısacası...

Müzikleri kategorize etmek de aslında gereksiz bir şey ama , adam gibi müzikleri , bir işe yaramayan melodilerden ayırt etmek için gerekli tabii...

Saygılar...

Yorum

abi hoparlörlere yazık olacak biliorm ama türkiyede adam akıllı müzik yapan az kişi var mesela tarkan çalıyosa içim bi garip oluyor adam gırtlaklayasım gelio (adam dedim sori) yıldız tilbe zaten bi ayrı... daha çok geri var öyle mesela petek dinçöz demişsiniz zaga ya konuk olmuştu ve ingilizce bilmedini sölemişti yani anlayınki ne vaziyette insanlar sadece güzellikleriyle ne gibi yerlere gelebilolar şimdi sizce adilmi bunnar ?
              Bak çok sinirlendim

Yorum

ne adilki bu dandik dünyada.
                belki öbür taraf(varsa tabi) delikanlı biyerdir

kahrolsun petek yaaa nekadar mide bulandırıcı ****... ewet o biri diil o bir şey sadece bi obje. her gördüğümde midem kalkıyo. ama gelde anlat millet deli oluyor petek diye ya bu insanlara nedicen artık kendi kendilerini kalitesizliğe mahkum ediyolar.

Yorum

uyuzolduğum şakılar hep dup tıs dup tıs türü şeyler..sözler ise..king diamond daha az miyde bulandırıcı yazıyo walla

Yorum

Dinleyen var ki , o müzikleri yapıyorlar... Suç o müziği yapanlarda değil yani , adamlar para için müzik yapıyor zaten , amaçlarına da ulaşıyorlar...
                    Bizim ise zenginliğimiz fakirliğimiz olsun arkadaşlar... Biz onlara benzemeyiz... İnşallah

Saygılar...

Yorum

ıyhhhhhhhhhh!!!!

Emrah!!!(TIrlamışım)
                      Elime verseler varya Bi kaçık suda bocam<<

Yorum

Cidden laf etmeye bile değmez heh valla okudukça aklıma saçma sapan şarkılar gelio.

Iyh :-*

Yorum

Petek dincoz bitane valla,...
                          dunyada esi yok sanirim

Yorum

tarık diye bi tip varya hani bbg'den fırlayıp kaset yapmıştı onun bi şarkısı var ama adı neydi onu hatırlıycam şimdi...."gümbür gümbür" diye giden bi parça.... o ne müzik o ne sözler... bitiyom valla ... bi sanat eseri... üzerinde 20 yıl uuraşmış tarık.... hayatının parçasıymış.... AĞLAMAK İSTİYORM !!

Yorum

ahaha insanların ruhunda var ucuzluk

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X